La Mére Poulard Mythique pure butter biscuit sušenky 250 g
- Luxusně dobré máslové francouzské sušenky - Pure butter biscuit v krásné dárkové plechovce.
- Výborné sušenky, které se doslova rozplývají na jazyku...
- Země výroby:...
- Luxusně dobré máslové francouzské sušenky - Pure butter biscuit v krásné dárkové plechovce.
- Výborné sušenky, které se doslova rozplývají na jazyku...
- Země výroby:...
Luxusně dobré máslové francouzské sušenky - Pure butter biscuit v krásné dárkové plechovce.
Výborné sušenky, které se doslova rozplývají na jazyku...
Země výroby: Francie.
Luxusně dobré máslové francouzské sušenky - Pure butter biscuit v krásné dárkové plechovce.
Výborné sušenky, které se doslova rozplývají na jazyku...
Země výroby: Francie.
Recept na tyto sušenky pochází z Francie od paní Annette Poulard, která od roku 1888 podávala své pochoutky dětem poutníků, kteří přišli na pouť ke slavné hoře. Všechny produkty jsou vyrobeny ve Francii 30 km od Mont Saint-Michel. Receptury se od roku 1888 nezměnily. Sušenky jsou vyrobeny z čistého másla a vajec z volně chovaných bretaňských kuřat.
Energetická hodnota 2103 kJ/501 kcal, sacharidy 70 g, z toho cukry 19,8 g, tuky 21,9 g, z toho nasycené mastné kyseliny 14,8 g, bílkoviny 6,8 g, sůl 0,26 g. Obsahuje: lepek, mléko a vejce. Může obsahovat stopy sóji, sezamových semínek a ořechů.
Návod na přípravu: rozbalit krabičku (plechovku) otevřít sáček a užít si tu báječnou chuť...
Výrobce: BISCUITERIE LA MÉRE POULA, ZA DU COGLAIS, Saint - Entienne-En-Cogles, Maen Roch, France
Prodejce: DUMBYLINEK.CZ, KLASIK ČR spol. s r. o., Ostrava, IČ: 26875896
Podívejte se, kde můžete produkt koupit:
Do 3 dnů • 1 varianta40 Kč100 % • 18 recenzíDalší informace
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.